Töredezett hajvégekre kókuszzsír, a szem alá hialuronsav

A kókuszzsír fantasztikus anyag, főzéshez és sütéshez is kiválóan használható, ráadásul kozmetikumként is csodákra képes. Egy barátnőm, Kata például éveken keresztül próbált ráakadni a megfelelő hajbalzsamra, ami száraz, fénytelen, töredezett haját rendbe tenné, s végül a befutó termék a sima, egyszerű kókuszzsír lett. Ezt hetente egyszer használta intenzív pakolásként, s bár már az első pakolás után is látványos volt az eredmény, négy hetes használat után alig lehetett ráismerni a barátnőmre. A haja erősebb lett, egészségesebb és sokkal fényesebb, s felbuzdulva ezen csakhamar én is belekezdtem a kókuszos pakolások használatába, s ricinussal kombinálva számomra is nagyon bevált a módszer.

Sajnos azonban a harmincas évekbe lépve sok nőnek már az arcbőrére is fokozottan kell ügyelnie, hiszen megjelennek mind az apróbb mimikai ráncok, mind a karikák a szem alatt. Természetesen a szem alatti sötét karikák okai számosak lehetnek, de különösen sokat nyomhat a latba például az, ha nem pihenünk eleget, sok stressz ér minket vagy épp nem fogyasztunk kellő mennyiségű folyadékot. Katával mi mindketten elkezdtünk ezekre a kockázati tényezőkre jobban odafigyelni, s egy idő után hialuronsavat is rendszeresen használtunk. Ez az anyag segíti a természetes kollagénképződést a bőrben, így az üdébb és feszesebb marad.

Kata azonban, ahogy a munkájában is, ebben is maximalista, úgyhogy továbbra is keresgélt az interneten, s amikor rábukkant erre az oldalra, akkor lecsökkentette a kávéfogyasztását is, s végül meg is vásárolta az ott rendelhető InstanTense szérumot, amivel nagyon jó tapasztalatai voltak, de ez nem csoda, hiszen a hialuronsav mellett számos kiemelkedő hatékonyságú hatóanyagot tartalmaz ez a kozmetikum, így például szódium szilikátot, speciális peptideket és fehér liliom, brazil ginzeng, illetve muira puama növényi kivonatok koncentrátumát. A terméket Magyarországon belül ráadásul ingyenesen szállítják házhoz, s igen gyorsan, hiszen a rendeléstől számított 1 munkanapon belül már nálunk is lehet a csomag, és még harminc napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. A vevők visszajelzései alapján pedig a szérum tényleg nagyon jól működik, s erről mi sem tanúskodik jobban, mint a beszédes előtte-utána képek.

Én ráadásul élőben is látom a hatást Katán, szóval nagyon valószínű, hogy én is meg fogom rendelni hamarosan a terméket. Szimpatikus egyébként az is, hogy a weboldal rengeteg hasznos információt tartalmaz, a szem alatti sötét karikák okai között szerepelhet például a monitor előtt eltöltött hosszú idő is, így tehát én például a számítógép előtt végzendő munkáimhoz azóta vásároltam egy speciális szemüveget is, ami szintén segít a szem és a szem körüli bőr kímélésében. Kicsit a napozásra is jobban ügyelek azóta, ha strandon vagyunk éppen, a legmagasabb UV sugárzás idején igyekszem inkább árnyékban maradni, s csak a szelídebb napon süttetni magam huzamosabb ideig. Mindemellett érdemes lehet arra is odafigyelni, hogy nem valamiféle allergia-e a ludas, egy unokatestvéremnél ugyanis, miután olvasgatott ő is az oldalon, kiderült, hogy részint ez okozta a karikáit, s mióta a probléma kezelve van, sokat enyhültek a tünetei.

Ha tehát te is szívesen megtudnál többet a ráncok, karikák kialakulásának okairól, esetleg örömmel olvasnál hasznos tippeket arra nézve, hogy hogyan tudod jól elkerülni vagy legalább mérsékelni ezeket a korral is járó tüneteket, akkor mindenképp látogass el erre az oldalra, ha pedig meggyőznek a vásárlói visszajelzések, akkor itt magát a szérumot is meg tudod rendelni, most méghozzá árengedménnyel.