Mi mindent lehet megtudni a vásárlás közben

A lakásunkhoz közel van egy kis biobolt. Nem is olyan régen fedeztem föl, de azóta csakis odajárok. Minden van, amire csak szükség lehet és ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem drága.

A múlt héten éppen egy doboz kókuszzsírért mentem a boltba, mert éppen kifogyott és nálunk otthon csak azzal főzünk, én arra esküszöm. A boltban találkoztam az egyik barátnőmmel, aki nagy rohanásban volt, mert az új házukhoz éppen most intézik az acélszerkezeteket az Acélpartner cégtől. Mondta is, hogy ha jobban érdekel, akkor menjek föl a https://acelpartner.hu/bemutatkozas oldalra és ott minden infot megtalálok róluk.

Az Acélpartner Kft. egy teljesen magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amelyet anno 1999-ben alapítottak. A fő tevékenységei közé tartozik a különböző acélipari termékek gyártása, forgalmazása, de emellett foglalkoznak még vágással és egyéb tevékenységekkel is. Kissé specifikusabban vállalnak acélszerkezetek gyártását különböző méretekben, melegen hengerelt durvalemezek értékesítését, CNC gépi forgácsolást és még hosszasan lehetne sorolni, hogy mennyire széles a tevékenységi kör.

Állandó partnereik között megtalálhatóak egyaránt magyar és külföldi cégek, így elmondhatjuk, hogy egy nemzetközi vállalkozásról beszélünk, amely nem csak a magyar piacon van jelen. Éves szinten nagyjából 6 és 7 ezer tonna közötti a lemeztermékekre vonatkozó feldolgozási kapacitásuk. A legnagyobb lemezméret 4000 és 13.000 mm között van, amit még el tudnak vágni, illetve a lemezek vágási tartománya 5 és 280 mm között mozog.

Szintén a https://acelpartner.hu/bemutatkozas oldalon olvashatunk arról, hogy milyen képekkel dolgoznak egészen pontosan és arról is, hogy a minőségbiztosítás alapvetően fontos náluk.

Hogy mik vannak? Ha nem futok össze a barátnőmmel a boltban, akkor erről a cégről sem hallottam volna.