Kókuszzsír és selfie-k: gasztronómiai fesztiválon jártam

Egy ilyen cím után, azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a hétvégén egy gasztronómiai fesztiválra látogattam el. Nem is akármilyenre! A szülővárosomban ugyanis idén először szerveztek meg egy olyan többnapos rendezvényt, amelynek középpontjában az egészséges étkezés állt.

Természetesen én sem maradhattam ki a jóból, és igyekeztem sokat tanulni a fesztivál programjai során. Megtudtam például, hogy érdemes kókuszzsírt használni a főzéshez más zsiradékok helyett.

Az információgyűjtés mellett azonban szórakozni is volt idő, ugyanis a selfiegep.hu jóvoltából a szervezők felállítottak egy fotósarkot is!

Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu

Mint kiderült, ez a cég selfie gépek, fotóboxok bérbeadásával foglalkozik, ezáltal nagy szerepük van a különféle rendezvények jó hangulatának biztosításában.

Ahogy az oldalukon is olvasható, a fotóbox nem más, mint egy tükörreflexes kamera, amely egyben arra is képes, hogy ott helyben kinyomtassa az elkészült képeket. Ezek a fotók örök emléket jelenthetnek az adott rendezvény látogatóinak, ráadásul már maga a fényképezkedés is jó móka.

Ha igazán maradandó emlékekkel szeretnénk szolgálni a vendégeink számára, a selfiegep.hu lehetővé teszi azt is, hogy egyedi fotópapírra nyomtassuk a képeket. Ezen szerepelhet az esemény neve, dátuma vagy akár a cégünk logója is. Sőt, még hűtőmágnest is készíttethetünk az elkészült fotókból, ugyanis kérésrünkre a selfiegep.hu vállalja, hogy mágnesszalagot ragaszt a képek hátuljára.

A fotóautomata bérleti díjában benne van egy ingyenesen biztosított fehér háttér is a fotózáshoz. Amennyiben viszont egy színesebb, különlegesebb hátteret álmodunk meg, fotófalat is bérelhetünk a selfiegep.hu-ról, hogy megteremtsük egy valódi (mini) fotóstúdió hangulatát.

A selfiegep.hu ingyenesen szállítja ki az általunk bérelt fotógépet Budapest teljes területén, vidéki helyszín esetében pedig igen kedvező kilométerdíjjal dolgozik a cég. Mellettük szól, hogy már egy órával a rendezvény kezdete előtt megérkeznek, és egy munkatársuk végig jelen lesz, hogy asszisztáljon a selfie gép működtetése során.

Az eddig felsoroltakon kívül számos további előnye van még a selfiegep.hu szolgáltatásainak. Ilyen például, hogy korlátlan mennyiségű fotót készíthetünk a bérelt géppel, nem szabnak felső határt. Külön kérésre pedig nemcsak standard, hanem több méretben is kinyomtathatjuk a képeket, ráadásul nemcsak nyomtatott, de digitális formában is elküldik őket nekünk a rendezvényt követően.

Mindezek alapján elmondható, hogy bármilyen eseményt szervezünk is, a legjobb döntés, amit hozhatunk, az a Selfie Gép Fotóautomata Kölcsönzés – selfiegep.hu -ról. A jó hangulat általuk garantálva lesz, és minden emlékezetes pillanatot megörökíthetünk!