Kókuszból bármit, kivéve melltartót!

A kókusz a háztartásban

A kókusz köztudottan egy ezerarcú gyümölcs, a belőle készült cukor, zsír, tej, vaj és egyéb vegán termékeken túl kiváló bőrhidratáló, véd a napsütésben, sőt a kókuszmelltartó is sokak által ismert, de talán ez az egyetlen rossz választás a kókusz esetében, az egyedi megjelenéshez inkább válasszunk egy jópofa pólót.

Aki valaha főzött már kókuszzsírral az tudja, hogy nem sok különbség van közte és az állati eredetű társai között. A fűszereknek köszönhetően pedig nem, nem lesz minden ételünk kókuszízű. A konyhában szinte mindenhez fel lehet használni ezt a zsiradékot, legyen szó rántásról, sütésről vagy főzésről. Bármilyen egyedi ötleted is legyen szinte biztosan bele tudod majd építeni ezt az alapanyagot.

Hasonlóan a konyhához, az otthoni szépségápolásban is hű társra akadhatsz, hiszen a bőr puhítására, testradírok alapanyagént is kiváló. Illetve személyes tapasztalatból mondom, hogy göndör hajúaknak igazi főnyeremény. A száraz göndör gubancokat segít fésülhetővé tenni, fényes és ápolt hajat eredményez. Arckrémekhez is bátran lehet keverni, hiszen nem okoz szemirritációt, csak esetleges allergia esetén. A napégés ellen a kókuszzsír talán jobb is tud lenni, mint a naptej. Szép barnára lehet sülni vele, de nem égünk le és a bőr egész napra hidratált marad.

A kókusz a divatban

Legutóbbi nyaralásunk során egy barátnőm, aki igazán szeret kitűnni a tömegből és mindenkit meglepni öltözködésével, a kókuszmelltartók mellett döntött. Sajnos arra már nem gondolt, hogy ez nem lesz a legkényelmesebb ruhadarab az egész estés tánchoz és úszkáláshoz a parton. Idén arra gondoltam, hogy meglepem egy egyedi pólóval, amivel hasonlóan kitűnhet majd a többi bulizó közül, de mégsem fogja kellemetlenül érezni magát. Ekkor találtam rá az egyedi pólókat készítő cégre, a LOLmarktra. Az egyedi póló rendelés náluk nem is olyan bonyolult, mindenkit elkalauzolnak a nekik megfelelő választásig, így nekem sem kellett sokáig keresgélnem, míg megtaláltam a női szekciót.

Mivel a nyári szezonra keresgéltem, így rövid ujjút választottam, aztán a rengeteg egyedi póló minta közül próbáltam kiszűrni, hogy mi is lenne vicces de kedves választás. A pólók között volt olyan választás is, amely egyedi, vicces felirattal tűnt ki a többi közül. A barátnőm sajnos olyanokat nem szokott hordani, így áttértem a a női pólók közt a nagymama mintás pólókhoz. Mivel a harmincadik szülinapját igyekeztünk ünnepelni, jó hecc lehetett volna. Aztán megijedtem, nehogy túl csípősre sikerüljön a poén. Szerencsére az egyedi pólók végtelen sora várt még rám, volt itt kutyával, macskával díszített, sörrel, borral dekorált és kreatív feliratos póló is.

egyedi póló rendelés
egyedi póló rendelés

A szülinapi témájú egyedi felsők közt végül találtam egy tökéleteset. A weboldalon egyszerűen ki tudtam választani mindent, a méretet és a póló alapszínét, és a szokásos mérettáblázat is ott volt segítségül. A gyors kiszállítási idő is engem pártfogolt, mert mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok, így az ajándékvásárlást is. Azóta mindenkinek az egyedi póló rendelés a szülinapi, évfordulós, Valentin napi és karácsonyi ajándéka, mivel ezekre mind van lehetőség.

Magunknak is rendeltem a vőlegényemmel egy közös páros pulóvert a télre. Igen, pulóvert is lehet, sőt még arcmaszkot is rendelhetünk magunknak. Ráadásul nem a gagyi minőség a jellemző a cégre, ahogy említik is a honlapon, minőségi alapanyagúak a pólóik és a pulóvereik.