Irodát ajánlottam kft alapításhoz barátnőmnek

Aki olvas engem rendszeresen jól tudja, hogy mennyire fontosnak tartom a kókusznak a használatát a mindennapokban. Nem is hinnétek el, hogy a kókuszzsír beszerzése során néha milyen témákba botlok bele. Legutóbb például, amikor mentem árut beszerezni az egyik srác a kft alapítása törzstőke témát ecsetelte. Nem igazán volt fogalmam arról, hogy miről is beszél, és csak futtában sikerült elcsípnem ezeket a szavakat, de mivel nagyon kíváncsi voltam, utánanéztem az interneten, hogy pontosan miről is lehet szó. Így találtam meg a top cégalapítás oldalát, ahol megtudtam, hogy a Kft. alapítása törzstőkével történik, ez azt jelenti, hogy meg van határozva egy minimum összeg, amit mindenképp törzstőkeként kell bejegyezni.

Én meg voltam arról győződve, hogy egy törzstőke az valami pénzbeli dolgot jelent, de itt azt is megtudtam, hogy ez nem csak készpénz lehet, hanem pénzbeli betét, vagy akár apport is.

Nem tudom, ti mennyire hisztek az ilyen bevonzás témában, vagy veletek is előfordul az, hogy olvastok, láttok valamit, és hirtelen mindenhol ott van az a kifejezés, amit korábban láttatok, velem most igazából ez történt a cégalapítás kapcsán. Ugyanis barátnőm másnap felhívott, és épp azt ecsetelte számomra, hogy végre meglépi a kft alapítást. Annyira abszurdnak éreztem ezt a szituációt, először nagyon felnevettem, és egyből mondtam is neki, hogy ez mennyire szuper, és én igazából tudok is neki segíteni, mert megismertem egy olyan céget, akik minden támogatni a tudják az ő cégalapítását. Úgyhogy el is küldtem gyorsan ezt a linket a barátnőmnek, hogy nézze meg. Így a Kft. alapítással kapcsolatos feladatokat ki tudja szervezni más cégnek, és neki már erre nem kell időt szakítania. A barátnőmnek sem volt fogalma a kft alapítása törzstőke témáról, így a top cégalapítás oldalán megszerzett tudással én azonnal tudtam villogni, de mondtam neki, hogy menjen fel és inkább ő is nézze meg és olvassa át, hiszen az oldalon van egy gyakran ismételt kérdések rovat, amiből nagyon sok kérdésére megkaphatja a választ, illetve itt tudja megnézni a cégalapításnak a költségeit is, valamint a székhely szolgáltatásról is olvashat.

Miután a barátnőm is átnézte az oldalt és megbizonyosodott arról, hogy egy nagyon szuper és profi irodáról van szó, fel is hívta őket gyorsan telefonon. Az egész ügyintézés annyira gyors volt, hogy néhány napon belül már meg is alapította a cégét ennek az irodának a segítségével. Ami pedig nagyon szuper volt, hogy nem kellett külön fizetni a cégalapításért, mivel igénybe vette nálunk a székhely szolgáltatásukat, aminek köszönhetően a cégalapítási díj nulla forint lett. Arról nem beszélve, hogy még egy ajándék hónapot is kapott az irodától, így hét teljes hónapig le van tudva a székhely szolgáltatás.

A barátnőm nagyon elégedett volt az irodával, minden kérdésére teljes körű választ kapott, és mindezt nagyon segítőkész emberektől, akik minden fontos momentumra felhívták a figyelmét, hogy semmi se maradjon el a cégalapítással kapcsolatban. Arról is tájékoztatták már az elején, hogy mikre kell odafigyelni a cégalapítás előtt, mik azok a teendők, amiket még a barátnőmnek kell megoldani mielőtt nekik kiszervezné a feladatot, valamint milyen teendőket kell elvégeznie, miután megtörténik a kft alapítása.

Egyébként tárgyalót is biztosítanak abban az esetben, ha valamilyen további ügyintézésre kerülne sor a cégével kapcsolatban. Ez is benne van a székhely szolgáltatási csomagban, vagyis nem kell külön fizetnie érte, ami irtó szuper. Ezen kívül annak is nagyon örült, hogy a későbbiekben is bármikor fordulhat hozzájuk, ha bármilyen kérdés vagy kérés felmerül a cégével kapcsolatban.

Szóval ilyen az, amikor minden összeáll, és egy beszerzés körtúrán hallasz valami kifejezést, rátalálsz egy szuper szolgáltatást nyújtó cégre, amit te is tovább tudsz ajánlani másnak. Mindezt úgy, hogy én nem is gondolkoztam cégalapításban, mégis általam jött össze ez a kapcsolódás. Azt mondom, érdemes mindennek utána járni, amit hallunk és egy picit is érdekes számunkra valamiért, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy mikor jön majd jól egy-egy információ.

kft alapítása törzstőke