Így lett klimatizált kókuszzsír szappan gyártó műhelyünk

A családommal rákaptunk a szappankészítésre. Mindnyájunkat óriási lelkesedéssel töltött el, ahogy a kókuszzsír, és lúg keverékéből színes, illatos szappantömbök lettek. Eleinte csak a konyhában készítettük a natúr kókuszzsír alapanyagú szappanokat, de aztán többen is elkezdtek érdeklődni az alkotásaink iránt, és egyre több szappant készítettünk. Mikor eljutottunk arra a szintre, hogy a beszállítók már teherautóval hozták a különböző típusú, 25 kg súlyú kókuszzsír tömböket, vettünk egy nagy levegőt, és úgy döntöttünk, a pincében építünk egy szappankészítő műhelyet, ahol megállás nélkül készíthetjük a bőrápoló kókuszzsír szappanokat.

Kirámoltuk az egész helyiséget, eltüntettük a hatalmas mennyiségű port, hívtunk vakolót, burkolót, vízszerelőt, és pár hónap múlva elkészült az engedélyezett műhely, ahol külön raktár volt a kúkuszzsíros dobozok számára. Már csak egy apróság hiányzott, egy profi szellőztető rendszer.

Hamar rátaláltunk a https://klimaglobal.eu oldalára, ahol mindent megtaláltunk, ami a műhely szellőztetéséhez, hűtéséhez és fűtéséhez kellett. Foglalkoznak klímaberendezésekkel, hőszivattyúkkal, és egyéb speciális rendszerekkel, mint például a hővisszanyerő szellőztető. Már több mint 15 éve a piacon vannak, és rengeteg készüléket adtak el, valamint szereltek be. A munkálatokat helyszíni felméréssel kezdik, hogy mindig a legtökéletesebb berendezést tudják ajánlani az ügyfélnek. Ők Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyében tevékenykednek, de az ország egész területén ismernek jó szakembereket, úgyhogy nem kell aggódni, ha új klímát, vagy hőszivattyút keresel, de nem ezekben a megyékben élsz. Ebben az esetben is tudnak ajánlani jó szakembert, aki kiváló munkát fog végezni.

Az oldalon kihangsúlyozzák, hogy ők nem eladni akarnak egy eszközt, hanem megtalálni azt, ami az adott helyiségbe tökéletesen illik, és az ügyfél minden igényét kielégíti. A választás nem is olyan egyszerű, mint azt az ember elsőre gondolná.

Először is pontosan meg kell határozni a hűteni, vagy fűteni kívánt helyiség méretét. Ha a kiválasztott helyiséghez viszonyítva nem megfelelő méretű berendezés kerül felszerelésre, az energiakidobással, korai károsodással és kevésbé hatékony működéssel jár. Miután pontosan megvan a méret, azt is el kell dönteni, hogy csak hűteni, vagy hűteni és fűteni szeretnénk-e a berendezéssel. Nem is gondoltad, hogy a klímaberendezés akár fűteni is tud mi? Ha eldöntöttük a klímánk funkcióját, jöhet annak a meghatározás, hogy hány berendezést szeretnénk üzemeltetni. Más eszközre van szükség, ha csak egy szobát akarunk klimatizálni, és másra, ha többet. A Klimaglobal csapata természetesen mindkét esetre tud megoldást biztosítani. Az sem mindegy, mennyi pénzt szeretnénk az új eszközre költeni. A hűtés-fűtés technológia is egy olyan ágazat, ahol a határ a csillagos ég. Persze megfelelő szakember segítségével kevés pénzből is kiváló hűtő-fűtő berendezés szerelhető be.

Ezzel adtam egy kis ízelítőt a klímák világából, de hidd el nekem, a https://klimaglobal.eu oldalán ennek az információnak a többszörösét találod meg, közember számára is érthető módon fogalmazva. Ha egy ilyen berendezésen gondolkodsz, mindenképp a Klimaglobal csapatát válaszd!