Ha csak a boltig megyek, akkor is csinosan

Van alattunk egy kisbolt, egy tejbolt, ami nemrég bővült is és már kókuszzsírból készült termékeket is lehet kapni. Szeretek kókuszzsírral főzni és sütni, mert egészségesebb, plusz sok más dologra lehet még használni. Kifejezetten jó bőrszárazság ellen, és száraz, rossz tapintású hajra is lehet használni. Szóval külsőleg és belsőleg is használható, biztosan jótékony lesz a hatása.

Éppen ebben a kisboltban nézelődtem, olvasgattam az új termékek összetevőinekleírását, amikor valaki megszólított:

– Istenem mennyire jó a cipőd! Hadd kérdezzem meg, hol vetted? Olyan régóta keresek már hasonlót.

Meglepődtem, ugyanakkor megörültem a kérdésnek, hiszen ez a cipő most van rajtam először, méghozzá azért, hogy betörjem. Elmeséltem a kedves hölgynek, hogy a cipőm a Cipomarket.hu oldalról van, ami a kedvenc webshopom, minden cipőt onnan rendelek. Meg is mutattam neki a weboldalt, majd azt is, hogyan tud regisztrálni, feliratkozni a hírlevélre és vásárolni.

Imádom ezt a websopot, mert rengeteg márka van, az összes kedvencem és még sok más. Én elsősorban 3 féle márkának a cipőit és táskáit is itt szoktam venni – ugyanis táska is rengeteg van a Cipomarket.hu oldalon. Vannk a férfiaknak, nőknek és gyerekeknek is cipők. Sőt, csizmák, bokacsizmák, sportcipők elegáns cipők, magas sarkú cipők, papucsok, bakancsok, övek és pénztárcák is. Sok akciós termék van, vannak akár 70% kedvezménnyel is termékek. Biztos vagyok benne, hogy a kedves hölgy is meg fogja találni ezen az oldalon azt az álomcipőt, amit keres. Megköszönte a segítségem és nagyon szerencsének tartotta magát, hogy éppen itt bukkant rám, és a cipőmre, valamint a tökéletes webshopra, ahonnan mától ő is rendeli majd a cipőit.