Gyors bevásárlás, majd irány az autószerviz

Mindig listát készítek mindenről. Ma például az alábbi pontok szerepelnek a listámon: elmenni fodrászhoz, bevásárolni – a bevásárló listát is természetesen megírtam -, majd autószerviz, ha Pisti nem ér haza időben. A bevásárló listán pedig ez szerepelt: kókuszzsír, kókuszolaj, testápoló. Ugyanis egy bio boltba fogok menni, mert az egész család rajong a kókuszzsírért a konyhában, az olajért pedig a fürdőszobában. Az autószerviz pedig a 19. kerületben lesz, szóval valahol a közelben kell keresnem egy bio boltot.

Gyorsan megnéztem még a https://www.metaautoszerviz.hu oldalt, hogy tudjam hova kell vinnem az autót. A Méta Autószerviz azaz a Taylor Kft a Méta utca 13 alatt található a 19. kerületben, pont ahogy emlékeztem. Mi mindig ide hordjuk az autót, mivel ez egy márka független szerviz. A cég munkatársai több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, ráadásul nem csupán személyautóval foglalkoznak. Lehet szó bármilyen márkáról, idősebb, de újabb modellekről is. Továbbá garanciát is vállalnak az általuk beszerzett alkatrészekre, amelyekkel szervizelik az autónkat és a munkájuk ra is vállalnak garanciát egyaránt. Így biztonságban tudhatjuk az autónkat és a pénzünket is a cégnél.

Utána olvastam a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon, hogy mennyi mindent tudnak csinálna a szervizben. Vállalnak autó átvizsgálást, állapotfelmérést, autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást, autó villamosság szervizt, autóklíma töltést, javítást, fertőtlenítést és tisztítást is. Foglalkoznak fék javítással és szervizzel, fényszóró beállítással, futómű beállítással és javítással, valamint gumicserével és gumi szervizeléssel is. Ez még nem minden, mert fordulhatunk hozzájuk, ha kipufogót kellene cserélni vagy javítani, szűrőt cserélni vagy javítani, kuplungot cserélni, javítani vagy szervizelni, akkor is, ha a lengéscsillapító szorul javításra és a rugót kellene kicserélni.