Fejmasszázs a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs-tól az egészségünkért

Alig várom, hogy újra kinyithassanak ezek a szolgáltatások is és foglalhassak fejmasszázs időpontot a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon.

Nem csak a táplálkozásomra figyelek oda rettentő módon, hanem az élet minden területén igyekszem a boldogságomat és az egészséget fürkészni. Nem pedig a stresszt hajkurászni. Ennek nyilvánvaló módon szerves részét képezi az, hogy mit eszek, hiszen az vagyok, amit megeszek. Emellett érdemes mozgásra is időt szánni – nem füllentek, ez néha egy kicsit háttérbe szorul, de alapvetően nagyon igyekszek. De a kedvenc részem az a fajta kikapcsolódás, ami azt gondolom, hogy orvosilag is indokolt.

A Karma Thai Massage szalont gyakran felkeresem a 7. kerületben a Síp utcában. Általában fejmasszázsra szoktam menni, de korábban kipróbáltam már a hát-és talpmasszázst is, sőt egyszer a kedvesemmel páros masszázson is voltunk. Az különösen szuper volt!

Szóval úgy gondolom, hogy a teljes balanszhoz hozzátartozik az is, hogy hagyjuk magunkat pihenni és regenerálódni. Az pedig, hogy ilyen feszültségoldó segítséget is igénybe vehetünk hozzá szerintem hatalmas ziccer. Számomra az itt a szalonban töltött idő a hónapon egyik fénypontja. Utána mintha egy másik ember sétálna ki a szalonból, pedig ugyanúgy én vagyok, csak egy nagyon komoly fejmasszázs után. Ezért érdemes rendszeresen masszázsra járni.

Ahogy azt ti is láthatjátok, ha felkeresitek a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalt, most sajnos zárva vannak. Hiszen mindenkinek zárva kell lenni a jelenlegi szabályozás értelmében. Azonban nagyon reménykedek, hogy újra kinyithatnak a jövő héten és akkor megint bejelentkezhetek egy kezelésre.

Az utóbbi időben egyébként nagyon kedvező ajánlataik vannak, ugyanis kedvezményesen lehet igénybe venni a szolgáltatásaikat. Nem csak a fejmasszázsra vonatkozóan, hanem minden más masszázsra is. Tehát, hogyha a hátmasszázst vagy az olajos terápiát jobban preferáljátok, akkor oda is lehet most olcsóbban foglalni. Ez számokban mérve azt jelenti, hogy 20% kedvezményt adnak minden kezelés árából. A fejmasszázsok esetében ez a következők jelenti számszerűsítve:

  • 30 perces fejmasszázs: 6900 Ft helyett 5520 Ft
  • 60 perces fejmasszázs: 8900 Ft helyett 7120 Ft
  • 90 perces fejmasszázs: 12 900 Ft helyett 10 320 Ft.

Szerintem ez önmagában elég indok arra, hogyha még sosem voltatok ilyen helyen, akkor most kipróbáljátok. Már persze majd ha újra lehetséges. Én biztos, hogy megyek, a saját emlékeztetőim között már ott szerepel, hogy fejmasszázs aktuális! Írjátok fel magatoknak ti is, hátha a jövő héten már újra lehet időpontot egyeztetni a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon található elérhetőségek valamelyikén.