Az elmúlt héten kókuszzsír helyett motorolajra volt szükségünk

Na, ez ugye alapból nem egy lányos téma, és tekintve, hogy nincs jogosítványom nem is nagyon értek hozzá, de édesapám azt mondta rá férne az autóra egy olajcsere, és segítsek már neki olajat nézni az interneten, mert ő meg ahhoz nem ért. Én meg így néztem rá nagy szemekkel, hogy: Jóóól van, de te mondod, hogy mit meg a hogyan.

Én nemes egyszerűséggel annyit írtam be a keresőbe, hogy motorolaj, mert jobb nem jutott eszembe, és rákattintottam az első webshopra. Na egyből kiszáradt a torkom, mert akkora volt a választék. Nem csak autókra, hanem motorokra, biciklikre, teherautókra, kerti gépekre és még a jó Isten tudja mire nem voltak ott olajok. Apa meg így, oké nekünk a Vitarába kéne olaj, akkor személygépjármű. Mondom, oké, de milyen? Mert hogy ebből is volt tíz fajta, én meg még mindig nem értek a lovakhoz. Végül kiválasztottuk a 10W40-es motorolajat, na de akkor mekkorát, meg milyen márkájút? Végül a Total Quartz nem diesel 5 literesnél kötöttünk ki. Mondom tök jó, végeztünk szuper! Nem tudom miért, de nagyon kényelmetlen volt az egész. Erre apa, ne-ne! Nézzünk már még körül, annyi minden van itt. Igaza volt szó se róla, csak engem nem igazán érdekelt. Oda se neki, azért járjunk körbe.

Voltak itt adalékok, szűrők, gyertyák, ápolási és karbantartási termékek, de még ajándéknak való cuccok is. Nem pont nekem, de a pasik biztos örülnének nekik. Ami a hab volt a tortán, az az autós magazinjuk volt! Nem azt mondom, nem egy rossz dolog, meg onnan legalább én is megértettem, hogy mi mire való, meg hogyan kéne használni, csak annyira látszik, hogy pasik írják. Félre ne értsétek nagyon tetszett a maga nemében, csak kellett egy kis idő, mire felfogtam, hogy: pasis dolog, de szükséges. És a fiúk is rajonghatnak úgy “fura” dolgokért, ahogy a lányok.

Szóval, ha épp motorolajat, vagy egyéb autós cuccot kerestek, ide mindenképp nézzetek be. Nagy-nagy választékuk van, és az áraik is megfizethetőek.