A váratlan üzenet

Ha az egészséges életmódról van szó, akkor arra én mindig vevő vagyok. Nemcsak vevő vagyok, de abszolút érdekel és követem is. Ez azt jeleni, hogy odafigyelek arra, hogy hogyan táplálkozok, mit eszek és igyekszem a mindenféle mesterséges anyagokat mellőzni az életemből.

Mivel több családtagomnak szív- és érrendszeri problémái voltak, így én igyekszem erre hatványozottan odafigyelni. Ezeknek a betegségeknek az elsődleges oka, hogy milyen zsiradékot használunk.

Én pontosan ezért tértem át a kókuszzsírra. Ez sokkal egészségesebb, mint a napraforgó olaj. Gyakorlatilag mindenhez ezt használom, legyen az sütemény, zöldségek vagy hús, ezért mindig van otthon.

Kivéve a múlt hétvégén, amikor ugyanis kifogytam otthon a kókuszzsírból, így megbeszéltem az egyik barátnőmmel, hogy elmegyünk bevásárolni és többek között jól bespejzolunk ebből a zsiradékból is.

Aznap reggel, a találkozásunk előtt a barátnőmtől kaptam egy üzenetet, amiben csupán ennyi volt: Toner | Ingyenes Kiszállítás.

Persze én nem értettem, hogy ez mit jelent, úgyhogy gyorsan fel is hívtam. Elmondta, hogy ő véletlenül küldte ezt az üzenetet nekem. A férjét akarta emlékeztetni, hogy ne felejtsen el tonert rendelni a nyomtatoalkatresz.hu oldalról. A barátnőm elmesélte, hogy ők már évek óta erről az oldalról rendelnek tonert és mindenféle nyomtatóalkatrészt, mert abszolút nem drága és nagyon meg vannak elégedve a szolgáltatással. A legjobb a dologban, hogy teljesen ingyenes a kiszállítás, nem számolnak föl érte egy fillért sem.

Ez jól hangzott, úgyhogy gondoltam én is ránézek erre az oldalra, hátha találok jó ajánlatot a mi irodai nyomtatónkhoz. Nálunk egy Canon márkájú nyomtató van, így célirányosan ezt a márkát kezdtem el nézegetni.

Általában a Canon márkát a fotózással kapcsolják össze. Ezzel így voltam én is addig, amíg nem kezdtem el a mostani irodánkban dolgozni, ahol életemben először találkoztam a Canon márkájú nyomtatóval. Mint megtudtam a Canon nem csak a fényképezőgépek, hanem a nyomtatók terén is a világ élmezőnyében van és legalább olyan színvonalat jelentenek a nyomtatói, mint a fényképezőgépei.

Toner | Ingyenes Kiszállítás

Mivel nem voltam biztos, hogy melyik toner való a mi nyomtatónkhoz, így kicsit utánaolvastam ennek, mert az oldalon egy remek leírás található minderről.

Például az egyik szinte alap toner a Canon i-SENSYS LBP. Ezek tulajdonképpen hagyományos lézernyomtatók, ami csak egy funkciót tudnak vagyis csak nyomtatni. Viszont ebből következik, hogy mivel csak egy funkciót kell ellátniuk, így nagyon gyorsak és hatékonyak is egyben. Létezik belőle színes és fekete verzió is.

Aztán például a Canon i-SENSYS MF már egy komolyabb multifunkciós nyomtató, ugyanis ez már nem csak nyomtat, hanem lehet vele scannelni és fénymásolni is, sőt ebből létezik olyan fajta is, ami érintőképernyős. Ebből a fajtából is választhatunk színes, illetve fekete változat között.

A mi irodai gépünk ebbe a utóbbi kategóriába esik, mert elég sok mindent tudunk vele csinálni, ami nagyban megkönnyíti a munkánkat. Ki is választottam a megfelelő típust, beraktam a kosárba és ki is fizettem. Ezután már csak a kiszállítást vártam, mint már tudjuk ingyenes, köszönhető a már korábban említett üzenet tartalmának: Toner | Ingyenes Kiszállítás.