A szépségért meg kell szenvedni

Számtalan tippet és trükköt találhatunk az interneten a kókuszzsír szépítő hatásáról. Csak buzdítani tudlak titeket, hogy keressetek rá és próbáljátok ki. Fő a természetesség! Azért nem mindenben! A 21. században már nagyon fontos az ápoltság, melynek része a szőrtelenítés is. Ennek is számtalan módja van, de én az epilátorokra esküszöm.

Mivel a jelenlegi készülékem már az utolsókat rúgja, rákerestem, hogy hol és milyen fajtát lenne érdemes venni. Végül ebben a webshopban kötöttem ki. Árban nagyon nagy a szórás: 4500 Ft-nál kezdődik, és akár több, mint 160 ezer forintot is rákölthetünk egy ilyen eszközre.

A tervezett felhasználás szerint érdemes rászűrni a kívánt testrészre a bal oldalon található szűrő segítségével. Az is egy előre eldöntendő kérdés, hogy zuhanyzás közben nedvesen, vagy száraz felületen szeretnénk használni. A tápellátás alapján választhatunk aksis, elemes és vezetékes készülékeket is. Én az elemest biztos nem javasolnám, így marad a másik két opció.

A működésük is különbözik, vannak csipesszel, pengével és villanófénnyel működő epilátorok is. Itt a pengés az, ami nem az én igényeimnek megfelelő.

Mielőtt nagyon rászűrnék, azért az ár sávot beszűkítem mondjuk 20 ezer forintra, mert ennél sokkal többet sajnos nem tudok rászánni a projektre. Pedig ha jól meggondolom, hogy mennyibe kerül egy gyantázás a kozmetikusnál, akkor hamar visszahozza az árát!

Ezzel a húzásommal kiestek a nedves bőrön alkalmazható és az IPL készülékek is. Akkor viszont a maradék közül már válasszak egy igazán kényelmeset, legyen vezeték nélküli.

Innen már el is dőlt, mert a szűrőn fennakadt néhány termék közül rögtön beleszerettem ebbe: ProfiCare PC-LBS 3002 3in1 epilátor – Fehér. Ez egy 3 az egyben készülék, ami egyrészt epilátor, másrészt borotva, harmadrészt pedig bőrkeményedés eltávolító is. Újratölthető akkumulátorral rendelkezik, lábakra és hónaljra használható. Két sebesség fokozata van, az üzemideje pedig 80 perc. Ez után másfél óráig kell tölteni. Kicsi, könnyű és praktikus, így magunkkal vihetjük a tengerparti nyaralásra vagy a wellness szállodába is. Jelenleg egy vásárlói vélemény van róla, ami elég jó, 5-ből 4 csillagot adott neki. Most 30%-os árakció van rá, ami nekem épp kapóra jön.

Azért annyira kíváncsi lettem, hogy mennyibe kerül egy nedvesen is használható epilátor, illetve egy IPL készülék, így ezekre is rákeresek gyorsan. Ez utóbbiak ára nagyjából 30 000 Ft-nál kezdődik méghozzá a ProfiCare PC-IPL 3024 IPL tartós szőrtelenítő személyében. Ez azért elég csábító, hogy ennyi pénzért tartósan és fájdalommentesen szépüljek. Úgy működik, hogy a hajhagymákat deaktiválja és így nem tud új szőrszál nőni a bőr alatt. Elég sok testrészen használható: lábakon, hónaljon, karon, háton, bikini vonalon és akár a mellkason is. Több fokozata van, hogy mindenki a bőrszínéhez és típusához leginkább megfelelőt választhassa. Kényelmes és biztonságos a használata.

Na és akkor nézzük azokat a fajtákat, amiket nedvesen is lehet használni. Ebből a legolcsóbb 11 000 Ft körül mozog, de ez nem igazán szimpatikus.

Így biztos, ami biztos alapon maradnék az első terméknél. 3-5 munkanapon belül át is vehetem, vagy plusz 1500 Ft-ért kérhetek házhoz, vagy csomagpontra szállítást is. Van rá 2 év gyártói garancia, így nyugodtabb vagyok, bár az előzőt több, mint 10 évig használtam. Akkor nincs más hátra mint megrendelni és egyből kifizetni online a bankkártyámmal.