A konyhámban kókuszzsírt is, és gázpalackot is használok

Néhány napja, amikor átjött hozzám egy régi barátom, két dolgon lepődött meg a konyhámban. Azon, hogy kókuszzsírt használok, és azon, hogy gázpalackot. Számára mindkét dolog látványa szokatlan volt, de nekem a mindennapjaim részét képezik.

Bár évek óta PB palackkal főzök otthon, idén év elején először fordult elő, hogy kifogyófélbe került egy palack, és nem volt a házban utánpótlás. Mivel vendégeket vártam, muszáj volt főznöm, nem tudtam elmenni palackot venni.

Itt jött képbe a gazpalackfutar.com/ egy szomszédom javaslatára. Ez a cég gázpalackok kiszállításával foglalkozik Budapesten és környékén, méghozzá nagyon gyorsan. Pont erre volt most szükségem.

Tehát ellátogattam a gazpalackfutar.com/ oldalra, és felhívtam az ott található telefonszámot, ahol sikerült is egyeztetni a céggel a rendelt termékről, és a kiszállítás időpontjáról. Kiszállítás időpontja alatt nem egy dátumot értek, hanem egy óra:perc formátumot, ugyanis ez a cég elég gyorsan dolgozik.

Hihetetlen számomra, hogy manapság van ilyen, de a gazpalackfutar.com/ oldalra való belépésemtől számított 3 órán belül megérkezett hozzám a gázpalackom, amiért egyébként 6.000 Forintot fizettem. Ez tökéletes ár, főleg ahhoz képest, hogy meg sem kellett mozdulnom a palackért, csak a konyhában kellett elhelyeznem.

Ez a szolgáltatás nagyon megkönnyítette a mai napomat. Ha nem találtam volna egy ilyen céget, ami baromi gyorsan, korrekt módon szolgálja ki az ügyfeleit, tuti kudarcba fullad a vacsora. Azóta is hálás vagyok nekik, és visszatérő ügyfelük vagyok!